Put your name here

connexionS'accréditer | S'abonner | Se connecter | Faire un don
> Logo ABP
ABP e brezhoneg | ABP in English |
- Agenda -
Fest ar Pimoc'h - Charcuterie Fine
FEST AR PIMOC’H Un devezh hag un nozvezh. Etre c’hwec’h eur nemet dek diouzh ar mintin ha teir eur ugent e-kreiz an noz. En ur gigerezh naet ha kempenn, re naet zoken, kalz re gempenn… An tad, ar vamm, ar mevel yaouank, ar vatezh… Hag ar mab… ar mab ! L’action se déroule en une
Par Jean-Luc MINGAM pour Strollad Ar Vro Bagan le 28/03/06 21:53

FEST AR PIMOC’H

Un devezh hag un nozvezh. Etre c’hwec’h eur nemet dek diouzh ar mintin ha teir eur ugent e-kreiz an noz. En ur gigerezh naet ha kempenn, re naet zoken, kalz re gempenn… An tad, ar vamm, ar mevel yaouank, ar vatezh… Hag ar mab… ar mab !

L’action se déroule en une seule journée dans une cuisine très, très propre. Le père et la mère sont charcutiers. Ils emploient un apprenti et une femme de ménage. Tout fonctionne parfaitement. Un seul point noir, le fils qui ne prend pas le chemin que lui ont tracé ses parents… Tilly s’est inspiré d’un fait divers pour écrire sa pièce.

Kastell-Paol / St Pol de Léon : 1er avril 2006 – 21h – salle Ste Thérèse 2 avril 2006 – 15h30 – salle Ste Thérèse